Sedat İncesu: Gelecek sezon projelerimize başlıyoruz..

Galatasaray kulüp tarihinin en başarılı branşlarından birisi olan Galatasaray TSB takımının baş antrenörü Sedat İncesu kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Avrupa Şampiyonu olan A Milli takımımızı tebrik ederek sözlerine başlayan İncesu, gelecek sezondan itibaren Galatasaray'ın yeni bir projeye imza atacağını duyurdu. Sedat İncesu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli takımımız Avrupa Şampiyonu oldu. Başta sporcular olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Kimseler hayal dahi edemezken 12 yıl önce hedeflediğimiz her şampiyonluğa ulaşmak büyük gurur. Aslan payı elbette Galatasarayımızın.. 12 yılda neler başardığımız ortada ve şimdi Galatasaray ve başkanımız Dursun Özbek ile beraber milat olacak projelere başlıyoruz. Projelerin çok en verimli şekilde hayata geçmesi için çalışmalar yapıyoruz. Yakında lansman yapılır. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0