Semih Kaya'nın ayrılması an meselesi..

Gelecek sezon kadrosunda önemli bir revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray'da savunma hattında ayrılık rüzgarları esiyor. Teknik direktör Igor Tudor tarafından kadroda yedek stoper olarak düşünülen Semih Kaya'nın takımdan ayrılması artık an meselesi.. Çekya ekiplerinden Sparta Prag tecrübeli savunmacı için teklif getirirken, kulüpler prensipte anlaşma sağladı.

DHA'nın haberine göre; Sparta Prag kulübü Semih Kaya için 2 milyon euro + bonuslar olmak üzere toplamda 3 milyon euro civarında bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldı. Maicon'un transfer edilmesiyle birlikte savunma hattında Igor Tudor tarafından ilk onbirde düşünülmeyen 26 yaşındaki Semih'in gitmeye sıcak bakması üzerine Galatasaraylı yöneticiler transfer için Prag ekibiyle görüşmelere başladı. Milli oyuncunun Pazartesi günü kamptan ayrılarak Sparta Prag takımına imza atacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0