Transfer operasyonu başlıyor..

UEFA Avrupa Ligi öneleme turunda İsveç deplasmanında Östersunds karşısında bozguna uğrayan ve taraftarlarının sert eleştirilerine maruz kalan Galatasaray'da yönetim bu şoku unutturmak için transfer operasyonunu hızlandırdı. Galatasaray'da ilk olarak hedef sağ bek oyuncusu Mariano.. Bir sonraki hedef ise hücumcu oyuncu Sofiane Feghouli.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; İsveç'te, ilk kez Avrupa deneyimi yaşayan Östersunds karşısında beklemediği bir yenilgi alan Galatasaray, bu şoku taraftarına unutturmak için transfer operasyonunu hızlandırdı. Yeni yıldızların gelişini hafta içine yaymayı planlayan Sarı-Kırmızılılar'ın İstanbul'a indireceği ilk isim Mariano olacak. Aslan, Sevilla ve Brezilyalı futbolcuyla anlaşmış, 31 yaşındaki sağ bek, yönetimin mesajını beklemeye başlamıştı.

SIRA FEGHOULI'DE..
Galatasaray'ın en geç Salı günü Mariano'yu İstanbul'a getireceği ve imza töreni düzenleyeceği öğrenildi. Büyük bir aksilik olmazsa sonraki hedef ise Feghouli olacak. Onun da hafta sonundan önce Türkiye'ye ayak basması gündemde.. Ayrıca futbol direktörü Cenk Ergün de ön libero transferi için yurt dışına gidiyor. İmbula (24-Stoke City), Lemina (23-Juventus) ve Vainqueur (28-Roma) için kader görüşmeleri yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0