Asamoah transferindeki rötarın sebebi ortaya çıktı!

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve sol bek pozisyonu için Juventsu'tan Asamoah'ı isteyen Galatasaray, bu transferi için bastırırken, Torino temsilcisi direniyor! Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray Asamoah için Juventus'un sol bek takviyesi yapmasını bekliyor.

Sarı kırmızı taraftarlar, prensip anlaşmasına varılan Asamoah'ın İstanbul'a inmesi için sabırsızlanırken, Ganalı yıldızın transferinin rötar sebebi de ortaya çıktı. Juventus'un, yeni kontrat talebini reddeden Asamoah'tan sol bek takviyesi yapılana kadar Ganalı oyuncunun takımda kalmasını istediği ortaya çıktı. Kısacası Juventus kadrosuna yeni bir sol bek transferi yaptıktan sonra Asamoah'ın durumunu gündeme alacak. Bu konuda Galatasaray sabırlı davranıp, Asamoah transferini 1-2 haftalık bir süre içinde bitirmeyi hedefliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0