Bir yabancı uzun daha gelecek

Bir sezonluk Euroleague macerasının ardından önümüzdeki sene 7Days EuroCup'ta mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank, bir yabancı uzun daha transfer edip kadrosunu tamamlamayı düşünüyor.

Basketfaul sitesinde yer alan habere göre; şu ana kadar Alex Renfroe, Mehmet Yağmur, Dwight Hardy, Scotty Hopson, DaJuan Summers, T.J. Cline ve Richard Hendrix transferlerini gerçekleştiren ayrıca bir önceki sezonki kadrosundan Göksenin Köksal, Emir Preldzic ve Ege Arar ile de yoluna devam eden sarı-kırmızılılar, uzun pozisyonu için bir yabancı daha alacak ve böylece sezona yedi yabancı ile başlayacak. 

Galatasaray Odeabank'ın uzun pozisyonu için milli oyuncu Semih Erden ile de görüştüğü biliniyordu. Öte yandan genç takımdan 2000 doğumlu Serkan Aydın da A Takım kadrosuna alındı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0