Denayer için ikinci teklif..

Kayserispor karşısında müthiş bir performans ortaya koyarak taraftarıyla adeta barışan Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Savunma bölgesine en az bir takviye daha yapmak isteyen takımımız 2 sezon önce kiralık olarak forma giyen Jason Denayer'ı bir kez daha kiralamak istiyor. Savunmada bir çok bölgede oynayan genç oyuncunun bonservisi Manchester City'de bulunurken, Galatasaraylı yöneticiler İngiilz ekibine bir teklif daha yapacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 2 sezon önce kiralık olarak forma giyen Jason Denayer, son dönemde Galatasaray'ın transfer hedefleri arasına girmişti. Geçen sezonu Sunderland’de kiralık olarak geçiren Manchester Cityli futbolcunun menajerinden gelen mesajın ardından Mavi-Beyazlılar’la temas kuran Aslan, 22 yaşındaki ismi tekrar kiralamak için düğmeye bastı. Yönetimin, Denayer için City’ye 1.5 milyon Euro’luk (6 milyon TL) kiralama bedeli teklif ettiği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0