Fernando Muslera'dan transfer açıklaması..

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Fernando Muslera dün akşam saatlerinde Uruguay basınına açıklamalarda bulundu. Sözleşme yenilemesinin ardından Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Muslera, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen genç oyuncu Mathias Olivera'nın transferi hakkında da detayları açıkladı. Muslera bu transfer için çok uğraştığını ancak transferin gerçekleşmediğini belirtirken, kulübe karşı mahçup olduğunu belirtti.

Uruguaylı kaleci, 19 yaşındaki sol bek için ''Menajerim Daniel Fonseca ile Mathias'ı getirmeye çok uğraştık. Oynayacaktı çünkü sol bekimiz yoktu. Galatasaray başkanı ve teknik direktörü ile konuştuk. Transfer tamamlanmak üzereydi ancak anlaşama sağlanamadı ve babasıyla birlikte sabah saatlerinde ayrıldılar. Tam imza aşamasındaydı.'' sözlerini kullandı.

Transferin sonuçlanmamasını futbolcunun babasına bağlayan Muslera, ''Ben ve menajerim Daniel, Mathias transferi için çok uğraştık. Burada babasının hareketleri çok yanlıştı. Tam anlaşmışken ayrıldı. Bu olay beni çok üzdü. Çünkü Galatasaray Başkanı'na karşı mahçup oldum. Menajerim de aynı şekilde..'' şeklinde konuştu. 

19 yaşındaki savunma oyuncusu Olivera, geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a gelmiş ve sağlık kontrollerinden geçmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0