Florya'da kıran kırana!

Hazırlık döneminde ortaya koyduğu etkisiz futbol ve Östersunds bozgunuyla birlikte tüm transferlere rağmen eleştirilerin odak noktası olan Galatasaray'da sezonun başlamasına kısa bir süre kala Florya'da adeta kemik sesleri yükseliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; teknik patron Tudor’un sert tavırları, takıma da yansıdı. Futbolcuların özellikle çift kale maçlarda kıran kırana mücadele ettiği ve takımda tansiyonun bir hayli yükseldiği, bu kontrollü gerilimin ise Hırvat hocayı memnun ettiği öğrenildi.

Çalışmalara günde çift idmanla devam eden Sarı-Kırmızılılar’da, Pazartesi günkü Kayserispor maçı yaklaştıkça tempo düşecek. Takımda Serdar Aziz ve Yasin’in sakatlıkları devam ediyor. Bu isimlerden Serdar’ın, Kayseri sınavına yetişme şansı yok. Yasin ise 21 kişilik kadroda kendisine yer bulabilir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0