Galatasaray Odeabank Bormio'da!

Yeni sezon hazırlıklarına 14 Ağustos tarihinde İstanbul'da genç oyuncuları ile başlayan, bir süredir ise yabancı oyuncularının katılımı ile antrenmanlarına devam eden Galatasaray Odeabank yurtdışı kamp çalışmalarının ilk ayağı için bugün İtalya'nın Bormio kentine gitti.

Bormio'da 13 günlük bir kamp yapacak olan takımımız burada aynı zamanda dört tane de hazırlık maçı oynayacak. 9 Eylül Cumartesi günü İstanbul’a dönecek olan Yenilmez Armada 13 Eylül Çarşamba günü ise Fransa’ya hareket edecek. Fransa’nın Angers şehrinde Prostar Turnuvası’na katılacak Galatasaray Odeabank, burada ise üç hazırlık maçı oynayacak. Galatasaray Odeabank'ın İtalya'da oynayacağı hazırlık maçları şu şekilde:

3 Eylül –  Pallacanestro Cantù
4 Eylül –  ratiopharm Ulm
5 Eylül – Fiat Torino
8 Eylül –  EA7 Milano

Takımımızın Bormio kafilesinde A Milli Basketbol Takımımızla beraber Eurobasket 2017 için hazırlık kampında olan Göksenin Köksal dışında bir eksik bulunmazken altyapı oyuncularımız Serkan Aydın, Erol Yiğit Yaşa Şekeroğlu, Abdülkadir Çakır da kafilede yer alıyor. Galatasaray Odeabank'ın Bormio kafilesinin tamamı şu şekilde: Alex Renfroe, Mehmet Yağmur, Dwight Hardy, Scotty Hopson, Emir Preldzic, DaJuan Summers, T.J. Cline, Rakeem Christmas, Ege Arar, Richard Hendrix, Serkan Aydın, Erol Yiğit Yaşa Şekeroğlu, Abdülkadir Çakır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0