Galatasaray Workinton nedir?

Bugün gerçekleştirilen imza töreni sonrasında Ali Sami Yen Arena'nın neredeyse yılın her günü kullanılacağı bir ofis merkezine dönüşmesinin ardından Galatasaray Workinton projesinin detayları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Türkiye'de bir ilke imza atan Galatasaray ve Workinton ailelerinin ortaya çıkarttığı projenin detayları!

Bugüne kadar sadece maç günleri kapılarını açan Türk Telekom Stadyumu’nu yeni sezonla birlikte maç günleri dışında da kullanabileceksiniz. Galatasaray Spor Kulübü ve Workinton iş birliğiyle Türk Telekom Stadyumu’nun kuzey tribününde hayata geçen GS Workinton, hazır ofisleri, toplantı odaları, coworking alanları ve sanal ofis hizmetiyle yılın her günü size en iyi çalışma deneyimini sunuyor. 

WORKINTON HAKKINDA
2012 yılında mobil çalışanlar için ofis-kafe fikriyle yola çıkıldı. Çok kısa bir süre içinde bu fikir gelişip büyüdü ve Workinton iyi çalışanlar ülkesi hâline geldi. Workinton’a üye olanlar, paylaşımlı ofis ve hazır ofislerin yanı sıra toplantı salonlarını kullanıyor ve sanal ofis hizmetinden yararlanıyor. Bugün itibarıyla Türkiye’nin üç büyük şehri olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de iş hayatının kalbinin attığı noktalarda 13 Workinton var. Türkiye’de hızla büyümeye devam eden Workinton, markasını Amerika’ya taşıdı, yurt dışındaki ilk şubesini San Diego’da açtı.

İyi çalışanlar ülkesinin nüfusu içinde Türkiye’nin en büyük 350 firması, 2.000’e yakın KOBİ ve 15.000’den fazla bireysel üye yer alıyor. Üyelerin herhangi bir yere göre daha verimli, keyifli ve rahat çalışması, Workinton’ın en büyük hedefi, adeta varoluş nedeni. İşte bu yüzden Workinton’da çalışmak çok güzel..

GALATASARAY WORKINTON NEDİR?
Türkiye’de ilk defa gerçekleşen yaşayan stadyum projesiyle, maç günleri VIP koltuğunuzda maç izlemenin, diğer günler de Türk Telekom Stadyumu’ndaki ofisinizde yüksek verimlilik ve motivasyonla çalışmanın keyfini yaşayacaksınız. GS Workinton, stadyumun içinde kuzey tribününde yer alıyor ve sadece maç günleri açık olan stadı, yılın her günü çalışabileceğiniz benzersiz bir ofis hâline getiriyor.
  • GS Workinton’ın coworking alanlarını kullananlar, eşi benzeri olmayan bir atmosferde çalışmanın keyfine varıyor.
  • Galatasaray efsaneleriyle adlandırılan ve özel olarak tasarlanan hazır ofisler, stadyum manzaralı ofis hayalini gerçeğe dönüştürüyor.
  • Sarı ve kırmızı toplantı odaları, akılda kalan bir toplantı deneyimi yaşamak isteyenlere, unutamayacakları bir motivasyon sunuyor.
  • Sanal ofis kullananlar dünyanın neresinde çalışırlarsa çalışsın, ofislerinin adresini Türk Telekom Stadyumu olarak gösteriyor.
  • Üstelik tüm bunların yanında GS Workinton’da çalışanlar, VIP koltuklarda maç izleme keyfine de sahip oluyor. Türk Telekom Stadyumu’nda bugüne kadar omuz omuza tezahürat edenler, bundan sonra omuz omuza çalışma keyfini de yaşayacak.
HAZIR OFİSLER
GS Workinton’da her gün kullanabileceğiniz, altyapısı, sistemi, mobilyaları hazır bir ofis isterseniz, özenle tasarlanmış 16 hazır ofisimizi inceleyebilirsiniz. Galatasaray efsaneleriyle isimlendirilen ve tasarlanan hazır ofislerde, hem istediğiniz profesyonel çalışma ortamını hem de ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu bulacaksınız. 2, 3 ya da 4 kişilik ekiplerin çalışabildiği hazır ofislerimiz, Galatasaray’ın yeşil sahalardaki başarısını, iş dünyasına taşımanız konusunda size ilham verecek. Üstelik hazır ofis sahibi olarak, hiçbir ek ücret ödemeden aldığınız kombine biletinizle Galatasaray’ın tüm iç saha maçlarını izleyebilirsiniz.

Galatasaray efsaneleriyle 
isimlendirilen hazır ofisler;
1) Ali Sami Yen
2) Nihat Bekdik
3) Gündüz Kılıç
4) Metin Oktay
5) Turgay Şeren
6) Coşkun Özarı
7) Jupp Derwall
8) Zoran Simoviç
9) Cevad Prekazi
10) Andre Claudio Taffarel
11) Gheorge Hagi
12) Graeme Souness
13) Fatih Terim

TOPLANTI ODALARI
GS Workinton’da yer alan 2 toplantı odasını randevu alarak yılın her günü kullanabilirsiniz. Böylece istediğiniz toplantıyı Türk Telekom Stadyumu’nda yapabilirsiniz. Toplantılarınızı yaparken GS Workinton’ın ikramları, servis hizmeti, verimliliği artıran ergonomik mobilyaları ve eksiksiz teknik altyapısından yararlanabilirsiniz.

CO-WORKING ALANLARI
Türk Telekom Stadyumu’nda maç günleri daha da belirgin bir şekilde yaşanan birliktelik ruhu, maç günlerinin dışında GS Workinton’da devam ediyor. 68 kişi kapasiteli ortak çalışma alanları, maç günleri hep birlikte omuz omuza tezahürat edenlere, diğer günler omuz omuza çalışma fırsatı veriyor.

SANAL OFİS İMKANI
Türk Telekom Stadyumu’nu ofisiniz olarak göstermek için burada fiziksel bir alana sahip olmanıza gerek yok. GS Workinton’ın sanal ofis hizmetinden yararlanarak Türk Telekom Stadyumu’nu, ofisinizin yasal adresi olarak gösterebilirsiniz. Çağrılarınız şirket isminizle karşılanır, evrak ve kargolarınız da sizin adınıza teslim alınır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0