Göksenin Köksal: Kaptanlığı gururla yapmaya hazırım

Galatasaray Odeabank'ın ve Türk Milli Takımının önemli oyuncularından olan Göksenin Köksal yaklaşan Eurobasket öncesinde Milliyet Gazetesi'nden Ümit Avcı'ya özel açıklamalarda bulundu. 

Milli takımdaki hedefler ve genel durum hakkında Göksenin Köksal "Geleneği devam ettirip kendi taraftarımızın önünde derece yapacağız. Kulüplerinde yabancı kuralından dolayı fazla süre alamayan isimler var ama ben Galatasaray'da hem Avrupa hem de ligde ilk 5 başlamış, ciddi süreler almıştım. Oynamamak konusu dezavantaj gibi gözükse de bunu avantaja çevirebiliriz. Bunun tek yolu da coşkulu taraftarı arkamıza alıp tüm gücümüzle savaşmak." açıklamalarında bulundu.

Yaz döneminin en tartışılan konularından olan Sinan Güler transferi sırasında attığı tweet ile ilgili olarak "O zaman Sinan ağabeyi aradım ve konuştuk. Benim orada attığım tweet ona karşı değil, Galatasaray taraftarı bana sevgi gösterisinde bulununca "kaptanımız" yazınca ben de bir fotoğraf koydum, oralara çekildi." diyen başarılı oyuncumuz, "Silinen tweete gelince ben onu paylaşınca altında Sinan ağabeye hakaret edildi ayıp olacağı için sildim. Galatasaray taraftarı Sinan abi hakkında bir şey söylememi beklese de demem. Hiçbir şekilde Sinan ağabeye ayıp etmem. Buna kendi taraftarımız bozulursa da benim yapabileceğim bir şey olmaz. 34 yaşına geldi, profesyonel düşünüyor. Kendisine saygım, sevgim asla değişmez." ifadelerini kullandı.

Göksenin Köksal yenilenen yüzüyle Galatasaray Odeabank ve kaptanlık konusu hakkında ise "Daha takım toplanmadı ve böyle bir görev de açıklanmadı. Bana görev verilirse bunu seve seve ve büyük bir gururla yapmaya hazırım." açıklamalarında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0