“İyi ki Tudor’u göndermemişiz”

Östersunds'a elendikten sonra kamuoyunda oluşan baskıya direnerek Igor Tudor’un arkasında duran Galatasaray yönetimi, şimdilerde aldıkları bu kararın keyfini yaşıyor. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; koltuğunun sallandığı süreçte Tudor’a destek veren yöneticiler, “İyi ki göndermemişiz” diyerek aldıkları kararın mutluluğunu yaşadı.

Aynı isimler, o dönem Luce’yi isteyen gruba “Gördünüz mü Tudor’u? Biz size demiştik” şeklinde göndermede bulundu. İki sezonda 4 hoca değiştirildiğini ve bu yüzden istikrar sağlanamadığını düşündükleri için o süreçte ne olursa olsun Hırvat teknik adamın arkasında durma kararı aldıklarını belirten yöneticiler, ligin ilk 2 haftasında oynanan coşkulu futbol ve alınan 6 puana sevindi.

Kendi aralarında yaşanan değişimi değerlendiren yöneticiler, “İyi ki Tudor’u göndermemişiz” dediler.

Tudor’un çalışma disiplinini ve uyguladığı antrenman tekniklerini beğenip genç antrenöre her defasında destek veren bazı yöneticilerin, takımın şaha kalkması sonrası Mircea Lucescu’yu ‘üst akıl’ olarak getirmek isteyen diğer idarecilere söz aralarında gönderme yaptıkları da ortaya çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0