Moussa Konate için ilk temas..

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını gerçekleştiren Galatasaray'da transfer için sürpriz bir isim ortaya çıktı. Savunma ve orta sahaya takviye yapmaya hazırlanan takımımız forvet hattına bir isim daha katmak istiyor. İsviçre ve Senegal basınında yer alan haberlere göre; Sion ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Moussa Konate için temaslar başladı.

4 MİLYON EURO İSTİYORLAR
Sion'un ise Senegalli golcüyle yollarını ayırmaya sıcak baktığı ve 4 milyon euroluk teklifi kabul edeceği kaydedildi. İsviçre ekibinin, gelecek sezon Konate'yi bedavaya kaybetmek istemediği belirtildi. Moussa Konate için birçok kulübün devrede olduğu ancak en ciddi ilginin Galatasaray tarafından olduğu ileri sürüldü. Moussa Konate, Sion ile geçtiğimiz sezon 39 maçta 14 gol attı ve 6 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0