Osmanlıspor maçı biletleri nerede?

Evinde Kayserispor'u 4-1'lik skorla rahat geçen ve oynadığı oyunla taraftarının ağzına bir parmak bal çalan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ikinci haftasında Ankara'da Osmanlıspor'un konuğu olacak. İlk haftadaki oyun ve yapılan transferlerin heyecanı ise taraftarları çoktan sarmış durumda.

Osmanlıspor Kulübü maçın biletlerini Perşembe günü satışa sunarken deplasman tribünü biletleri ile ilgili olarak herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Maç saatinden yaklaşık 30 saat önce bugün akşamüstü sularında Biletix üzerinden satışa çıkartılan deplasman tribünü biletleri ise sadece 10 saniye içerisinde tükendi! Bu kadar biletin böyle bir süre içinde tükenmesi pek akıl kârı bir iş değil. İnsanın aklına hoş olmayan durumları getiriyor. Bu takım herkesin! Her Galatasaray taraftarının tribünde takımını izlemek kadar doğal bir hakkı yok. 

Bu fırsatı senede sadece 1-2 kez yakalayabilen insanların elinden bunu almak ise kelimenin tam manasıyla hak yemek. Hele ki bu biletleri olası kötü durumlarda tepki gelmesin diye daha satışa çıkmadan kendini Galatasaray'dan büyük görebilme cürretini gösteren belirli gruplara peşkeş çekmek ise diğer tüm taraftarlara yapılmış büyük bir ayıp ve haksızlık. İleriki maçlarda umarız bu durum değişir ve tüm Galatasaray taraftarı takımlarını gönüllerince izleyebilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0