Pota altına son takviye İtalya'dan

Yenilenen kadrosuyla önümüzdeki sezona farklı bir kimlikle girecek olan Galatasaray Odeabank'ta son transfer hamlesi İtalya'dan geliyor. Takımımız Varese'nin pivotu Norvel Pelle ile anlaşmak üzere.

Eurohoops'un yaptığı habere göre, gelecek sezon EuroCup ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde iddialı bir takım kurmak isteyen Galatasaray Odeabank’ın transferdeki en büyük adayı 2,08’lik uzun. Son olarak Varese forması giyen 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon İtalya Ligi’nde 29 maçta ortalama 15,7 dakika süre alırken, 7,2 sayı ve 5,6 ribaund istatistikleri yakalamıştı.

Savunmasıyla dikkat çeken Amerikalı oyuncu, ayrıca Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de takımının formasını 13 maçta terletmiş ve 6,8 sayı ile 5,2 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti.

**GÜNCELLEME: Kulübümüz medyada adı Galatasaray Odeabank ile anılan Norvel Pelle ile ilgili bir transfer çalışmasının bulunmadığını açıkladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0