Selçuk İnan dikkat çekti..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Osmanlıspor karşısında sahadan 3 golle 3 puanı alarak ayrılan Galatasaray'da takım kaptanlarından Selçuk İnan karşılaşma öncesinde dikkat çeken bir olaya imza attı. Kayserispor maçının ardından Osmanlı karşılaşmasında da yedek soyunan tecrübeli oyuncu maç öncesi kendisini tribüne çağıran taraftarları karşılıksız bırakmasının sebebi ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Ankara'da kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran Galatasaray taraftarları karşılaşma öncesinde takıma ve yeni transferlere büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Osmanlı deplasmanında maç öncesi ısınma antrenmanları sırasında tüm takımı tek tek tribüne çağıran Galatasaray taraftarı uzun süre takım kaptanlarından Selçuk İnan'a da tezahüratta bulundu ancak tribünün bu çağrısına tecrübeli oyuncudan herhangi bir dönüş olmaması akıllarda soru işareti yaratmıştı. Selçuk İnan'ın tıpkı geçen hafta Kayserispor maçında da olduğu gibi maç öncesi takımla birlikte ısınma antrenmanına çıkmadığı ve bu nedenle tribünlerin tezahüratlarına cevap vermediği belirtiliyor. Geçen hafta oynanan Kayserispor maçı öncesi ıslıklanan teknik direktör Igor Tudor ise bu maç öncesi taraftarlarca tribüne çağırılıp alkışlandı.

Hatırlanacağı üzere UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci öneleme turunda Ali Sami Yen Arena'da oynanan Östersunds maçında taraftarlar tepki göstermiş ve Selçuk İnan bu tepkilere Galatasaray armasını göstererek karşılık vermişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0