Sinan Gümüş hakkında flaş açıklama..

Yeni sezon öncesinde kadrosunda yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'da gelen oyuncuların yanı sıra gidecek oyuncularda da hareketlilik yaşanıyor. Uzun süredir gündemi meşgul eden Sinan Gümüş transferinde Portekiz ekibi Benfica'dan flaş bir açıklama geldi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olmayı bekleyen Sinan Gümüş ile ilgili, Portekiz ekibinden sürpriz bir açıklama geldi. Benfica iletişim direktörü Luis Bernardo, sarı-kırmızılı futbolcuyu transfer etmeyi düşünmediklerini söyledi. Bernardo, "Sinan Gümüş ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler doğru değil. Bu transfer için kurulmuş bir kontak yok, dolayısıyla bunlar asılsız iddialar" ifadelerini kullandı. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun geleceği merak konusu oldu. Portekiz kapıları kapanan oyuncu için İtalyan basınındaki haberlere göre Sampdoria ve Fiorentina'nın nabız yokladığı ifade edildi. Sinan'ın Çizme'ye mi gideceği yoksa Galatasaray'da mı kalacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Geçtiğimiz günlerde Benfica'nın Galatasaray ile Sinan Gümüş'ün transferi konusunda anlaştığı iddia edilmişti. Benfica'nın ödeyeceği rakamın 3,5 milyon euro olduğuna yer verilmişti.

Galatasaray futbol direktörü Cenk Ergün, Sinan Gümüş'ün takımdan ayrılmak istediğini açıklarken, "Sinan sevdiğimiz bir arkadaşız. Gitme talebi oldu. Kampın bitmesini bekledik." ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray, Sinan Gümüş'ü 2014/15 sezonunda Stuttgart'tan bonservis bedeli olmadan kadrosuna katmıştı. Galatasaray'da 59 maça çıkan Sinan Gümüş, 19 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0