Sofiane Feghouli'ye milli takım önlemi!

Geçen sezon milli takım kampında sakatlanan Sigthorsson’u oynatamadan gönderen Galatasaray, eski takımı West Ham United'ın sezon öncesi hazırlık kampında sakatlanan ve Eylül ayının ilk haftasında hazır olacak olan Sofiane Feghouli'yi milli takıma göndermeyecek.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; West Ham kampında sakatlanan Feghouli Galatasaray'a imzayı atar atmaz sağlık heyeti tarafından tedaviye alındı. Takım arkadaşlarının fizik olarak gerisinde olan Feghouli'ye özel idman programı hazırlandı. Cezayirli oyuncuya milli takımından 2 ve 5 Eylül'de oynanacak maçlar için davet gelecek ancak Feghouli, Sivasspor maçı kadrosuna alınmazsa sakatlığı nedeniyle Cezayir milli takımına gitme ihtimali de ortadan kalkacak.

Geçen sezon yeni transferi Sigthorsson'u milli arada kaybeden Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sofiane Feghouli için bu riske girmeyeceği ifade edilirken, Cezayirli yıldız 4. haftadaki Antalyaspor maçına saklanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0