Süper Lig: 5 yıl aradan sonra!

Östersunds faciasının ardından sezona mükemmel bir giriş yapan ve 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanla milli araya lider giren Galatasaray'da dikkat çeken bir detay var. Galatasaray formasıyla bu sezon Süper Lig'de forma giydikleri ilk 3 haftada ağları sarsan Bafetimbi Gomis ve Tolga Ciğerci yaklaşık 5 yıl sonra bu başarıyı tekrarlayan isimler olma başarısı gösterdi. Bir önceki başarı ise, 2012-13 sezonunda Toulouse takımından kiralanan Umut Bulut'a aitti..

2012-13 sezonu öncesinde Fransız ekibi Toulouse'dan kiralanan Umut Bulut sarı-kırmızılı forma altında oynadığı ilk 4 lig maçında 5 gol atarak sezona muhteşem bir başlangıç yapmasına karşın ligin ikinci yarısından itibaren rotasyonun bir parçası olmuş ve şampiyonlukla tamamlanan sezonu 12 golle kapatmıştı. Galatasaray formasıyla Kasımpaşa (2), Beşiktaş, Bursaspor ve Antalyaspor ağlarını sarsan tecrübeli oyuncu takımımızın 4 haftada kazandığı 10 puanda başrol oynamıştı.

2017-18 sezonu geldiğinde Süper Lig'de geride kalan 3 hafta sonunda Tolga Ciğerci ve Bafetimbi Gomis rakip filelere attıkları 4 golle takımımızın en golcü isimleri konumunda yer alıyor. Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor, ikinci haftasında Osmanlıspor ve dün akşam Sivasspor karşısında fileleri sarsan ikili şimdilik rakipleri boş geçmemiş oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0