Tolga Ciğerci'nin sözleşmesindeki madde dikkat çekiyor..

Geçen sezon Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden transfer edilen Tolga Ciğerci performansı ile dikkatleri üzerine çekti. 25 yaşındaki futbolcu Galatasaray formasıyla bu sezon 3 maçta 4 gol atarak bir anda gündeme oturdu ve yeni transferleri gölgede bıraktı.

Gurbetçi oyuncu 3 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Galatasaray'dan yılda 2 milyon Euro kazanan orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2019 yılına kadar sürüyor. Tolga'nın mukavelesinde ise dikkat çeken bir madde var.  2017-2018 sezonu sonunda 8 milyon Euro'yu ödemek şartıyla sözleşmeyi fesih hakkı bulunuyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene imza töreninde dönemin Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu konuya açıklık getirmiş ve menajerinin Tolga Ciğerci'nin transferi sırasında "Size bu teklifleri getireceğim." iddiasında bulunduğunu belirtmişti. Merkez orta sahada gösterdiği performansla takdir kazanan Tolga'nın bu performansını devam ettirip ettirmeyeceği yada sezon sonunda böyle bir teklif gelip - gelmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0