Tudor'dan takıma rehavet uyarısı: Ayaklarınız yere bassın!

Galatasaray teknik direktörü Tudor, Sivasspor maçı sonrasında oyuncuları tebrik ederken dikkatlerini çekmeyi ihmal etmedi. 90 dakikayı üç gollü galibiyetle bitiren Cim-Bom soyunma odasına girdiğinde Hırvat teknik adam tarafından önce kutlandı ardından, "Biz iyi bir takımız. Şimdi 3 gün izin yapacağız. Ancak ayaklarınız asla yerden kesilmesin. Çünkü bizim için en büyük handikap bu olur." diye uyardı.  

Milliyet gazeteside yer alan habere göre; Süper Lig'de 3'te 3 yaparak üzerindeki Avrupa'daki can sıkıntısını dağıtan Galatasaray'da yüzler gülerken, teknik direktör Igor Tudor tedbiri elden bırakmıyor. Oyuncularının saha içinde yardımlaşmasından son derece memnun olan Tudor'un, özellikle penaltıyı kendisi kullanmayarak topu Gomis'e bırakan kaptan Selçuk İnan'a da özel olarak teşekkür ettiği bildirildi. Takımdaşlık ruhunu gören ve bundan büyük memnuniyet duyan sarı-kırmızılıların teknik patronu, babacan tavrıyla da futbolcularla ağabey gibi ilgileniyor.

Tudor'un son olarak oyuncularına, "İlk işimizi doğru yaptık. Artık bunun üzerine koyarak gitmek zorundayız. Rakiplerimiz ona göre önlem alacak ve bize zorluk çıkarmaya çalışacaktır" diyerek uyardığı da dile getirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0