Yöneticilerden başkana Fatih Terim baskısı!

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala transferde oldukça hareketli olan Galatasaray'da en önemli noktalardan birisi kuşkusuz teknik direktörün kim olacağı.. Hırvat teknik adam Igor Tudor ile hazırlık dönemini geride bırakan ve yeni sezon öncesi taraftarlarına umut vermeyen Galatasaray'da teknik direktörlük görevi için Fatih Terim ismi günden güne daha yüksek sesle söylenmeye başlıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Federasyon tarafından görevine son verilmesinin ardından Galatasaray'ın radarına giren Fatih Terim'e sarı-kırmızılı yönetim içinden de destek her geçen gün artıyor. Avrupa'ya erken veda sonrası hedef tahtasına konan teknik direktör Tudor'un elindeki iyi malzemeyi kullanamadığını düşünen çok sayıda yöneticinin, zaman kaybetmeden Terim ile anlaşılmasını istediği öğrenildi. Bu konuda başkan Dursun Özbek'e baskı yapıldığı ve "Tudor ile Galatasaray'ın dokusu uymadı. Futbolcular kopuk oynuyor. Bu takımın ilacı Terim'dir." dedikleri kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0