ASY Arena'da ulaşım sorunları çözülmek üzere..

Yapıldığı günden bugüne ulaşım konusunda önemli sorunlar yaşayan Ali Sami Yen Arena'da yepyeni bir dönem başlıyor! Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde resmen açıklamış olduğu proje hayata geçti. ASY Arena'ya yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesinde hayata geçen Vadi İstanbul AVM hem maç öncesi taraftarların zaman geçireceği yaşam alanı, hem de otopark ve havaray alternatifleriyle ulaşımda büyük alternatif olacak..

STADA ULAŞIMDA YENİ GÜZERGAH
Vadi İstanbul'un hayata geçmesiyle birlikte Ali Sami Yen Arena'ya gelen yollarda önemli bir alternatif daha kazanılmış oldu. Cendere - Hasdal ve Kemerburgaz bölgesinin TEM otoyoluna bağlantısını sağlayan yollar tamamen trafiğe açıldı. İç sahada oynayacağımız karşılaşmalara kendi araçlarıyla gelmek isteyen taraftarlarımız bu güzergahı kullanabilmesinin yanı sıra araçlarını Vadi İstanbul'un otoparkına da bırakabilecek. 5bin araç kapasiteli otoparka giriş için Galatasaray logolu Passolig kartınızı göstermeniz yeterli olacak.

Kişisel aracın yanı sıra toplu taşımayla ASY Arena'ya ulaşmak isteyen taraftarlarımız ise 47L, 41Y, 48L ve 41SM kodlu otobüslerle karşılaşma öncesinde Vadi İstanbul'a ulaşabilecek ve yaklaşık 10 dakikalık yürüyüş yolunun ardından ASY Arena'daki yerini alacak.

Ali Sami Yen Arena'nın en yeni ve en teknolojik ulaşım model ise havaray olacak! Alışveriş merkezi ile stadyum arasında hizmet edecek olan havarayın test sürüşleri tamamlanmak üzere.. 10 dakikalık yürüme mesafesini 2 dakikaya düşürecek olan havaray, karşılaşma öncesi - sonrası hizmet verecek Galatasaray taraftarlarının ulaşımında önemli bir rol oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0