Badou Ndiaye: Yaptığımın çok daha fazlasını yapmak isterim..

Bu sezon oynadığı tüm maçlarda Galatasaray'a hem savunma hem hücum yönünde çok büyük katkı yapan Badou Ndiaye, Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün sorularını yanıtladı. Senegalli oyuncu geride kalan maçlarda gösterdiği performansın önümüzdeki süreçte daha da iyi olacağını belirtirken, şampiyonluk için çok çalışmaları gerektiğini belirtti. Badou'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Galatasaray'ın senin için ödediği bonservis bedeli üzerinde baskı yaratıyor mu?
Hayır, baskı yaratmadı. Yaratmaz da. İnsanların ne dediğine fazla aldırış etmiyorum. İnsan bir gün öyle der, bir gün böyle der. Önemli olan benim performansım.

Geçen sezonki Galatasaray ile şimdiki arasındaki farklar neler?
Geçen sezonla ilgili bir şey söyleyemem çünkü burada değildim. Ama bu seneki arkadaşlığımız çok iyi. Kenetlenmemiz 10 numara. Çok iyi bir takım oluşturduk.

Şampiyonluk şansınızı nasıl görüyorsun?
Şuan Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı eşit. Yarışta öne geçebilmemiz için çok çalışmalıyız. Şu anda iyi bir takım olduk ama ne olacağını zaman gösterecek.

Antalya'daki 1-1'lik sonuç için neler söylersin?
Koşullar göz önüne alınınca kötü bir sonuç değil. Milli maçlar nedeniyle bir arada değildik. İklim koşulları da zordu. Kasımpaşa maçıyla yeniden o tutkulu, herkesi mutlu eden Galatasaray sahada olacak.

Galatasaray taraftarı bugüne dek Ndiaye'nin yüzde kaçını izledi?
Ben kolay tatmin olan bir adam değilim. Yaptığımın çok daha fazlasını yapmak isterim. Her maçımı yeniden izler, yaptıklarımı yapmadıklarımı tek tek dökerim. Kötü bulduğum şeylerin üzerine giderim. Bunları yaptıkça iyi performans göstereceğim ve artık gol atmaya da başlayacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0