Can Topsakal: Eurocup ve Türkiye'de hedeflerimiz var..

2017-2018 sezonunda yapılanmaya giden ve bütçesi doğrultusunda daha mütevazi bir takım kuran Galatasaray Odeabank yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 8 yeni oyuncusunu bugün düzenlediği lansmanla birlikte tanıttı. Ali Sami Yen Arena'da gerçekleştirilen törende söz alan Galatasaray Spor Kulübü genel sekreteri Can Topsakal yeni sezona dair hedeflerden, transfer çalışmalarından ve sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Can Topsakal'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

ERMAN KUNTER'E BİR KEZ DAHA HOŞGELDİN..
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta kadın basketbol takımımızın lansmanında siz değerli basın mensuplarını ağırlamıştık. Bugün ise erkek basketbol takımımızın tanıtımında sizlerle beraberiz. Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımı bu sezon yeni bir koçla yeni bir yapılanmaya gidiyor. Bu sezon Eurocup ve Türkiye’de çok önemli hedeflere sahip bir takım yaratma amacıyla gerek yeni koçumuz Erman Kunter gerekse genel menajerimiz Ömer Yalçınkaya yaz sezonu boyunca çalışarak takım kadromuzu yenilediler. Burada huzurlarınızda öncelikle koçumuz Erman Kunter’e yeniden hoşgeldin demek istiyorum. Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu olup Galatasaray’ın içinden gelen çok önemli bir basketbol değerimiz. Daha önce Galatasaray ile nasıl başarılı olduysa yine bu camianın desteğiyle birlikte yeni başarılara doğru kendisiyle yola çıkıyoruz. 

BÜTÇE, SPONSORLUK VE KOMBİNELER..
Odeabank ile olan sponsorluk anlaşmamız sürüyor. Kol sponsorluk için de 2 firma ile görüşme halindeyiz. Kısa bir süre içerisinde bu anlaşmamızı da tamamlayacağımızı düşünüyorum.

Mevcut ekonomik şartlarımız ve dengelerimiz içinde rakiplerimizle aramızda olan bütçe farkını Galatasaray ruhu ve Galatasaray taraftarının desteğiyle birlikte aşacağız. Bugün aramıza yeni katılan sekiz oyuncumuza da bu amaç doğrultusunda yürüyeceğimiz yolda güveniyoruz. Onlara da burada Galatasaray ailesine hoşgeldiniz demek istiyorum. Taraftarımızı da, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da yarıştığı kulvarlarda gereken mücadeleyi göstereceğine inandığım takımımızı ‘Yenilmez Armada’ ruhuyla desteklemeye davet ediyorum. Kombinelere olan ilgiden dolayı Galatasaray taraftarına tekrardan teşekkür ediyorum.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0