Cengiz Özyalçın: Önümüzde zor geçecek maçlar var.

Süper Lig'de sahasında Karabükspor 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da ikinci başkan Cengiz Özyalçın karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bugünkü maçın farklı bitecek bir maç olduğunu belirten Özyalçın, camiadaki birlik beraberliğin ses getireceğini de belirtti. Cengiz Özyalçın'ın açıklamaları şu şekilde..

ÖNÜMÜZDE ZOR GEÇECEK MAÇLAR VAR
Yedinci hafta artık bitiyor. Önümüzde zor geçecek maçlar var. Takımımızın bu maçlarda puan kaybetmemesi lazım. Bugünkü maç tipik bir Galatasaray maçıydı. Bana göre skor olarak çok farklı bitecek bir maçtı. Son dakikaya kadar sürprizli bir şekilde bitti. Fakat Allah’a şükür memnunuz. Taraftarlarımızın coşkusuna, takımımızın baştan sona kadar mücadelesine teşekkür ediyorum. Galatasarayımızın bugünlerde ne kadar birlik beraberlik içerisinde olursa o kadar çok ses getireceğine inanıyorum.

15 günlük milli maç arası var. Bu ara bize yaramıyor. Takımı ters motive ediyor. Örnek Antalya maçı. Ulusal takımımıza da başarı diliyorum.

Cengiz Özyalçın, Karabükspor'a verilen penaltıyla ilgili de ''Yanlış ilk kez olursa yanlıştır; yanlış birkaç defa tekrarlanırsa hatadır. Basının yarınki demeçleri bizim için en somut kanaattir. Yorumum sadece bu kadar.'' sözlerini söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0