Dünya Şampiyonuyuz!

Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da düzenlenen U23 Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden milli takımımız, turnuvanın finalinde ev sahibi Slovenya karşısında sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak Dünya Şampiyonu oldu!

FIVB tarafından uzun zamandır gündemde olan "karşılaşmaların 15 sayı üzerinden, 4 set olarak oynanması" fikri ilk kez bu turnuvada hayat buldu. Ev sahibi Slovenya karşısında setlerde 15-12, 15-11, 15-13 ve 15-8’lik üstünlük kuran Ataman Güneyligil'in öğrencileri ülke tarihinde ilk kez U23 kategorisinde Dünya Şampiyonluğu yaşadı. Filenin Genç Sultanları turnuvada oynadığı 7 maçta 6 galibiyet alarak tarihi bir başarıya imza atmış oldu.

Galatasaray kadın voleybol takımı oyuncuları Nursevil Aydınlar, Aslı Kalaç ve Bihter Dumanoğlu'nun yanı sıra U23 Milli Takımının baş antrenörlüğünü deneyimli çalıştırıcımız Ataman Güneyligil yapıyor. Başta sporcularımız olmak üzere, tüm teknik heyeti ve çalışanları gönülden tebrik ederiz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0