Dursun Özbek'ten yabancı çıkışı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son zamanlarda gündemde büyük yer edinmiş yabancı sınırıyla ilgili Son Sayfa'ya açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın önünü kesmek istediklerini söyleyen Dursun Özbek, "Sadece İstiklal Marşı okuyor diye Türk futbolculara neden milyon Avro’lar ödeyelim. Milli takımdaki sorun kendini geliştiremeyen Türk futbolcularda. Formayı hak eden giyiyor. Bizde dışarıya milyon Avro’ları ödemek istemeyiz ancak şu anki şartlar bunu gerektiriyor."


Türk futbolcuların antremanlara önem vermediğini vurgulayan Özbek, "Türk futbolcular clublerde vakit öldüreceklerine, antrenmanlarına dikkat etsinler. Futbolu hobi olarak değil meslek olarak ifa etmeyi öğrensinler. Dünyada ilk ona giren futbolcuların başarılı olmalarının sırrı, yaptıkları işi ciddiye almaları ve gereken önemi vermeleridir."


Taraftarlarında yabancı sınırlamasını istemediğini dile getiren Başkan Dursun Özbek, “Konuyu beIN Sports yöneticileriyle de konuşacağız. Taraftarlar da yabancı sınırlaması gelmesini istemiyor.“ diyerek yabancı sınırlamasıyla ilgili açıklamalarını tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0