Efeler Ligi'nde yeni sezon başlıyor!

Kadrosuna kattığı yeni isimler ile yapılanmasını tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi'nin 2017-2018 sezonunda ilk maçına bugün saat 15:00'te Arkas deplasmanında çıkıyor. Bir süredir yeni sezona hazırlanan sarı kırmızılı ekip, 14-16 Eylül tarihlerinde düzenlenen Galatasaray Voleybol Turnuvası'nda başarılı bir performans sergilemiş ve turnuvayı birincilik ile tamamlamıştı.

Geçtiğimiz sezonu istediği yerde bitiremeyen Filenin Aslanları, yeni sezonun ilk maçına ligin en kuvvetli ekiplerinden Arkas karşısında deplasmanda çıkacak. Kadrosunu Alek Akhrem, Teodor Todorov, Daudi Okello ve Ufuk Minici ile güçlendiren ekibimiz yeni sezon öncesi Galatasaray TV ve galatasaray.org'a güzel mesajlar vermişti.

Biz de yeni sezon öncesi FCNBlog ekibi olarak tüm takıma, koç Nedim Özbey ve teknik kadrosuna başarılar diliyor ve iyi bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0