Erman Kunter: Her şey istediğimiz şekilde gelişiyor..

Galatasaray Odeabank baş antrenörü Erman Kunter, yeni sezon öncesinde Basketfaul'e önemli açıklamalarda bulundu. Her şeyin istedikleri gibi geliştiğini belirten Erman Kunter, Ege Arar'dan beklentilerinin de yüksek olduğunu belirtti. Erman Kunter'in açıklamaları şu şekilde..


HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE GELİŞİYOR
Scotty Hopson'ı hafif sakatlığı nedeniyle son maçlarda dinlendirdik. Göksenin henüz katılmadı, Summers'ın sakatlığı bir hafta daha sürecek gibi gözüküyor. Rakeem'den çıkış yakaladık. TJ Cline akıllı oynadı. 

Hardy yeni geldi, hazır değil. Renfroe ve Hendrix çabuk adapte oldu. Emir hastalandığı için bazı maçlar az oynattık ama iyi durumda ve çalışıyor. Ege Arar çoğu maçta ilk beşte başlattık, savunmada çok etkili. Ondan beklentilerim yüksek.

Genel olarak her şey istediğimiz şekilde gelişiyor. Tempolu oynamaya çalışıyoruz. Tabii ki hala çok eksiğimiz var ve bunu normal karşılıyorum ama takımın verdiği görüntüden ve istekten memnunum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0