Filenin Aslanları yeni sezona hazır!

Son yıllarda altyapısından yetiştirdiği ve genç oyuncularla mücadele eden Galatasaray HDI Sigorta yeni sezona hazır. Geçtiğimiz sezon kadrosunda yer verdiği yabancı oyuncularla vedalaşan Sarı Kırmızılılar, yaptığı 4 transferle kadrosunu güçlendirdi.

Genç oyuncularının yanında Hüseyin Koç ve Can Ayvazoğlu gibi tecrübeli isimlere yer veren Galatasaray HDI Sigorta, Halkbank'tan tecrübeli smaçör Aleh Akhrem'i kadrosuna katarken Bulgar orta oyuncu Teodor Todorov ve 26 yaşındaki pasör çaprazı Ufuk Minici ile kadrosunu güçlendirdi. Filenin Aslanları'nın bir diğer transferi ise geçtiğimiz sezon Bulgaristan Ligi MVP'si seçilen 1995 doğumlu pasör çaprazı Daudi Okello oldu.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 14-16 Eylül tarihlerinde Lukoil’in katkılarıyla düzenlenen Galatasaray Voleybol Turnuvası’nı şampiyon olarak tamamlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0