Hazırlık Maçı | Galatasaray Odeabank ter attı..

Galatasaray Odeabank, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ettiği Bormio'da üst üste oynadığı iki hazırlık karşılaşmasının ardından Pentagono Spor Salonu'nda Fiat Torino ile antreman maçına çıktı. Üç çeyreğin oynandığı antreman maçında koyulan kural gereği skor her çeyrek sonunda sıfırlandı. Karşılaşmada eşinin doğumu nedeniyle özel izni olan bugün de İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçen Dwight Hardy, EuroBasket'te A Milli Takım kadrosunda bulunan Göksenin Köksal ve sakatlığı devam eden T.J. Cline forma giyemedi.

Yenilmez Armada, İtalya'da gerçekleştirdiği hazırlık kampında iki hazırlık maçının ardından Serie A ekiplerinden Fiat Torino ile antreman maçında karşı karşıya geldi. Her çeyrek sonunda skorun sıfırlandığı antreman maçında üç çeyrek oynayan Sarı Kırmızılılar, toplamda 61-59 kaybetti. Mehmet Yağmur - Richard Hendrix - Alex Renfroe - Scotty Hopson - Dajuan Summers beşiyle başlayan takımımız, çeyrek başında Patterson ve Mbakwe'nin etkili oyununa karşı koyamayıp 12-2 geride başladığı çeyreği 24-15 geride kapattı. İkinci çeyrekte ise Fiat Torino'nun Jonas ve Iannuzzi'yi oyuna almasıyla birlikte oyuna ağırlığını koyan Renfroe ve Hopson'ın liderliğinde çeyreği 10-23 gibi farklı bir skorla önde bitirdi. Galatasaray Odeabank, maçın son çeyreğinde Patterson ve Mbakwe'nin oyuna tekrar ağırlığını koymasına direnmeye çalışsa da 27-21 ile parkeden mağlup ayrıldı.

SIRADAKİ MAÇ: EA7 OLIMPIA MILANO
Galatasaray Odeabank, 2 günlük aranından ardından Bormio'da son hazırlık maçını 8 Eylül Cuma günü EA7 Olimpia Milano'ya karşı oynayacak. Yenilmez Armada, bu maçın ardından Bormio'dan ayrılıp ProStar hazırlık turnuvası için Fransa'ya gidecek.

Detaylı istatistik bilgileri birazdan...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0