Iasmin Latovlevici maskesiz ne zaman mücadele edebilecek?

Futbol Arena'nın haberine göre Martin Linnes'in sakatlığıyla beraber erkenden forma şansı bulan ve maskeyle sahaya çıkan Iasmin Latovlevici'nin maskeden ne zaman kurtulacağı belli oldu.

Karabükspor'da forma giyerken aldığı darbe sonrası çenesinde ve burnunda kırıklar oluşan Latovlevici, 2 hafta daha maskeyle mücadele edecek. Kasımpaşa maçında maske nedeniyle sık sık sorunlar yaşayan Rumen oyuncu, maskeyi Milli Takım arasından sonra çıkarabilecek. Rumen sol bek, bu hafta Bursaspor deplasmanında ve gelecek Karabükspor maçında da maskeyle sahaya çıkacak.

YENİ MASKE
Kasımpaşa maçında maskesinin yerinden oynaması nedeniyle sık sık sorunlar yaşayan Rumen sol bek, Bursaspor deplasmanında daha küçük bir maskeyle sahaya çıkacak. Damak ve çenesindeki kırıkların kaynaması üzerine Galatasaray Sağlık Kurulu, sadece burnunu kapatacağı bir maske ile sahaya çıkmasını sağlayacak. Böylelikle sahada daha rahat görüş açısına sahip olması sağlanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0