Igor Tudor kronikleşen sorunu çözmek için düğmeye bastı!

Galatasaray'da Igor Tudor kronikleşen zafiyeti için düğmeye bastı.  Futbol Arena'nın haberine göre; Sarı kırmızılı takımın hafta başından bu yana antrenmanlarda özel 'yan top çalışması' üzerinde durduğu ortaya çıktı. Bursaspor'un zorlu bir rakip olduğuna değinen Hırvat teknik adamın özel çalışma programı uyguladığı ortaya çıktı.

YAN TOP ÇALIŞMASI!
Bu sezon kalesinde gördüğü 3 golü de yan toplardan yiyen Galatasaray'da Tudor, Bursaspor deplasmanında da aynı sorunla karşılaşmamak adına bu konunun üzerine düştü. Tudor, hafta boyunca taktik antrenmanlarında tüm takıma yan toplarda hamle, adam markajı ve kalecinin doğru çıkışı, hamlesi üzerinde durdu.

Muslera'nın da yan toplarda en az savunma kadar ilk 3 haftada hatalara imza attığı görüşünde olan Tudor, Uruguaylı eldiven ve oyuncularına bu konuda çalışmalar yaptırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0