Igor Tudor'un öğrencilerinden 7 sene sonra bir ilk!

Bursa deplasmanında geriye düşmesine rağmen Sofiane Feghouli ve Tolga Ciğerci'nin golleriyle sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray, uzun bir aradan sonra lige oldukça etkili bir giriş yaptı. Süper Lig'de geride kalan 6 maç sonunda 5 galibiyet - 1 beraberlik elde eden Igor Tudor'un öğrencileri, 2009/10 sezonunun ardından en iyi lig başlangıcını gerçekleştirmiş oldu.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Cim Bom, 2009- 2010 sezonunda Rijkaard'lı dönemden sonraki en iyi lig başlangıcını yaptı. Igor Tudor yönetiminde Süper Lig'de ilk 6 maçta 16 puan toplayan Galatasaray, yaklaşık 7 yıl aradan sonra en iyi başlangıcına imza atarken Frank Rijkaard döneminde çıktığı 6 maçtan da galibiyetle ayrılarak 18 puan toplamıştı. Hollandalı teknik adam yönetiminde kulüp tarihinin en iyi başlangıçlarından birisine imza atan Galatasaray devam eden sekansta aldığı başarısız sonuçlar sonrasında ligi istediği yerde tamamlayamamıştı.

DEPLASMANDA SÜPER SERİ
Galatasaray Süper Lig’deki son 6 deplasman karşılaşmasında da yenilmedi. Sarı-Kırmızılı takım bu periyotta 5 galibiyet alırken, sadece 1 kez beraberlikle yetindi. Bu seri aynı zamanda İgor Tudor döneminin en uzun yenilmezlik serisi oldu.

10 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Süper Lig’de geçen sezonun son 4 maçını kaybetmeyen Aslan, seriyi sürdürüyor... Cim Bom bu sezon da 6 haftalık periyotta yenilgi yüzü görmezken, seriyi toplamda 10 maça çıkarttı. Öte yandan Galatasaray, bu sezon ilk kez duran top dışında akan oyunda kalesinde gol gördü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0