Jason Denayer: Her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz..

Yeni transferlerimiz Jason Denayer, Iasmin Latovlevici ve Cedric Carrasso basının huzuruna çıktı. Ali Sami Yen Arena'da gerçekleşen imza töreninde, Jason Denayer basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Taraftara teşekkür eden Denayer, Tudor'un farklı bir stili olduğunu da belirtti. Jason Denayer'ın açıklamaları şu şekilde..

GALATASARAY TARAFTARI İLE ARAMIZDA BİR KAYNAŞMA VAR
Öncelikle taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Takımda her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Burada kendimi iyi hissetmemin sebebi, bana burada iyi davranılması. Galatasaray taraftarı ile aramızda bir kaynaşma olduğunu düşünüyorum.

Solda oynamak benim tercihim değil ama hoca böyle bir karar verirse, neden olmasın? Tudor’un farklı bir stili var, oyunu ona göre yönlendirmeyi seviyor. Daha ofansif ve baskıcı bir sistemi var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0