Juventus'tan kazık!

İtalyan kulübü, Asamoah’ı UEFA’ya verdiği Şampiyonlar Ligi listesine dahil etti. Galatasaray, “Bitti” gözüyle baktığı transferde büyük bir şok yaşadı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray, sol bekte görev yapan Kwadwo Asamoah için önce oyuncuyla, daha sonra da uzun uğraşlar sonucusu Juventus'la anlaşmaya varmıştı. Sarı-kırmızılılar, Ganalı futbolcunun imza atması için saatleri sayıyordu. Ancak son dakika şokuyla tüm hesaplar bozuldu. İtalyan kulübü, Spinazzola'yı alamayınca, Asamoah'ı Şampiyonlar Ligi listesine dahil etti. Corele'ü de, Sevilla'ya kiralayan yönetim büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Yöneticiler, "İtalyanlar pazarlıkta elini güçlendirmek ve fiyatını artırmak için bu yola başvurdu. Şu an Asamoah bizden daha çok uğraşıyor ve kulübünü ikna etmeye çalışıyor" dese de Juventus'un inadı bir türlü kırılamadı ve Asamoah rüyası gerçekleşmedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0