LEN Şampiyonlar Ligi: Mağlubiyetle başlıyoruz..

LEN Şampiyonlar Ligi'nde birinci öneleme grubunda mücadele eden Galatasaray sutopu takımı, eleme turunun ilk maçında VK Mornar Split takımı ile karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada takımımız havuzdan 7-5 mağlup ayrıldı.

İsrail'in Tel Aviv şehrinde gerçekleştirilen öneleme turunda VK Mornar karşısında ilk periyodu 2-1 geride kapatan takımımız, ikinci periyotta atılan karşılıklı 2 golle devreyi 4-3 geride tamamladı. Üçüncü periyotta rakibinin attığı gollere cevap veremeyen Galatasaray sutopu takımı final periyoduna 6-3 geride girmesine karşın, son periyotta rakibine 2-1 üstünlük kurmasına rağmen bu performans maçı kazanmasına yeterli olmadı ve havuzdan 7-5 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.

Galatasaray, eleme turunun ikinci maçında bugün (16 Eylül Cumartesi) saat 19:00'da elemelere ev sahipliği yapan Asa Tel Aviv takımı ile karşı karşıya gelecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0