Maça Doğru | Cholet Basket - Galatasaray Odeabank

Galatasaray Odeabank, ikinci hazırlık kampını gerçekleştirdiği Fransa'da son hazırlık maçına çıkıyor. ProStar Hazırlık Turnuvası'nda şampiyon olan Yenilmez Armada, Fransa'da şu ana kadar üç tane hazırlık karşılaşması oynadı. Burada ilk karşılaştığı rakip olan Cholet Basket ile bir kez daha bugün saat 19.30'da karşılaşacak olan Sarı Kırmızılılar'da sakatlığı nedeniyle kampta bulunmayan DaJuan Summers ve izinli olan Göksenin Köksal karşılaşmada forma giyemeyecek.

Rakibimizi Tanıyalım: Cholet Basket
2009-2010 sezonunda Erman Kunter'in önderliğinde şampiyon olan LNB Pro A ekiplerinden Cholet Basket, yeni sezon öncesi 12. hazırlık maçına çıkıyor. Son maçını ProStar Hazırlık Turnuvası klasman maçı olarak oynayan Fransa ekibi, Dolomoti Energia Trento'yu 87-76 mağlup etti. Karşılaşmada Toddrick Gotcher 18 sayıyla maçın yıldızı olurken, Ryan Evans 13 sayıyla maçı tamamladı. Turnuva'nın ilk maçında takımımızla karşılaşan Cholet Basket, parkeden 63-75 mağlup ayrılmıştı.

Cholet Basket'in tam kadrosu şu şekilde; Toddrick Gotcher, Ryan Evans, Ivan Maras, Jonathan Rousselle, David Michineau, Jerry Boutsiele, Hauker Palsson, Ilian Evtimov, Pierre-Etienne Drouault, Abdoulaye N'doye, Johan Clet, Rigo Edzate, Warren Woghiren.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0