Maça Doğru | Darüşşafaka Basket - Galatasaray Odeabank

Yeni sezon için hazırlık çalışmalarına tamamladığı iki yurtdışı kampından sonra İstanbul'da devam eden Galatasaray Odeabank sıradaki hazırlık maçında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin iddialı ekiplerinden Darüşşafaka Basket ile karşılaşacak. 

24 Eylül Pazar günü saat 18.00'da Volkswagen Arena'da seyirciye kapalı oynanacak mücadelenin canlı yayını bulunmazken karşılaşmanın bant yayını GS TV'den yapılacak. Takımımızda hafif sakatlığı bulunan ve son oynadığımız Cholet Basket maçında dinlendirilen Scotty Hopson ve takıma geçtiğimiz günlerde katılan Göksenin Köksal'ın bu mücadelede süre alması bekleniyor.

Rakibimizi Tanıyalım: Darüşşafaka Basket
David Blatt önderliğinde 7Days EuroCup ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde zirveyi hedefleyen Darüşşafaka Basket, geçtiğimiz sezona göre kadrosunu neredeyse yenilerken Howard Sant Roos, Will Cummings, James Bell gibi önemli transferler yaptı. David Blatt'ın öğrencileri son hazırlık maçında Yunan ekibi Promitheas'ı 57-83 mağlup etmeyi başarmıştı.

Darüşşafaka Basket'in güncel kadrosu şu şekilde: Will Cummings, Kartal Özmızrak, Scottie Wilbekin, Okben Ulubay, Furkan Aldemir, Oğuz Savaş, Emircan Koşut, Mert Akay, Doğuş Özdemiroğlu, Muhammed Baygül, Howard Sant Roos, James Bell, Micheal Eric, Stanton Kidd, JaJuan Johnson, 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0