Maça Doğru | Strasbourg - Galatasaray Odeabank

Galatasaray Odeabank, ProStar Hazırlık Turnuvası'nda final maçına çıkıyor. Grup aşamasını üçlü averaj ile lider tamamlayan Sarı Kırmızılılar, bugün saat 21.00'da Strasbourg ile final maçına çıkacak. Bormio kampında sakatlanan Dajuan Summers ve izinli Göksenin Köksal karşılaşmada forma giyemeyecek. 

Maç canlı olarak yayınlanacak. Yenilmez Armada'nın bu sezon ilk kez bir karşılaşması canlı olarak yayınlanacak.

Rakibimizi Tanıyalım: Strasbourg
LNBA Pro A ekiplerinden Strasbourg, ProStar Hazırlık Turnuvası grup aşamasında 2'de 2 yaparak finale yükseldi. Grup aşamasında Le Mans Sarthe ve Dolomiti Energia Trento'yu saf dışı bırakan Fransa ekibi, son maçında Dolomiti Energia'yı 70-64 mağlup etti. Karşılaşmada 13 sayı kaydeden Pape Sy takımının en skoreri oldu.

Strasbourg'un tam kadrosu şu şekilde; David Logan, Michael Dixon, Darion Atkins, Zack Wright, Louis Labeyrie, Pape Sy, Jeremy Leloup, Ludovic Beyhurst, Marc Kwedi, Olivier Cortale.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0