Ocak'ta gidecekler belli!

Galatasaray, Nigel de Jong ve Ryan Donk ile devre arası yollarını ayırıyor. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da Hollandalı futbolcuların menajerleriyle yapılan görüşme sonrası, her iki oyuncu ile devre arası yolların ayrılması konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi. Nigel De Jong'un ABD'ye Donk'un ise İspanya'ya gideceği iddia edildi.

Sarı kırmızılı takımda yeni sezonda düşünülmeyen ve bonservissiz satışa çıkarılan De Jong ve Donk'un satışı gerçekleşmemişti ve takımda kalmışlardı. G.Saray yönetimi, transfer sezonunun sona ermesine rağmen oyuncuların menajerleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Yapılan görüşmeler sonrası iki Hollandalı futbolcu ile karşılıklı anlaşarak devre arasında yollar ayrılacak. Tecrübeli orta saha oyuncusu Nigel de Jong'un tekrar ABD'ye döneceği, Donk'un ise İspanya'da ter dökeceği belirtildi.
.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0