Sofiane Feghouli kadroyu zorluyor..

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada 4 maça da aynı ilk 11'le çıkan tek takım Galatasaray olurken bu seriyi bu hafta sonunda Feghouli'nin bozması bekleniyor. WestHam United takımında kampta yaşadığı sakatlığı atlatan ve milli arayla birlikte takımla çalışmalara başlayan Sofiane Feghouli kadroya girmek için teknik direktör Igor Tudor'un adeta gözünün içine bakıyor.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray taraftarı uzun süredir beklediği Sofiane Feghouli'ye kavuşuyor. Antalyaspor deplasmanında son dakikalarda oyuna giren Cezayirli yıldız, hafta sonu Ali Sami Yen Arena'da oynanacak olan Kasımpaşa maçında sağ kanatta görev yapacak ve Tolga Ciğerci kulübeye çekilecek. Garry Rodrigues'i sol kanada çekecek olan teknik direktör Igor Tudor böylelikle iç sahada taraftar coşkusuyla birlikte kanatlardan rakibinin üzerine gidecek.

Hırvat teknik adam yeni transferlerden Latovlevici'nin sakatlığı sebebiyle yaklaşık 15 gün daha sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle sol bekte yine Linnes'e forma verecek. Serdar'ın burnundaki probleme rağmen defans göbeğinde Maicon ile birlikte görev yapacağı, Denayer'in yine kulübede olması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0