Sol bek için yeni iddia: Tagliafico..

Juventus'un vermeyi kabul etmediği Kwadwo Asamoah transferini rafa kaldıran Galatasaray, sol bek çalışmalarını hızlandırdı. Avrupa'da transferin sona ermesinin ardından 5 günü daha bulunan sarı kırmızılılar aradığı ismi Güney Amerika'da buldu. Sözcü gazetesinin haberine göre; Uzun süredir sol bek için araştırma yapan Galatasaray, Arjantin Milli Takımı'nın sol beki Nicolas Tagliafico'da karar kıldı.

4 MİLYON EURO'YA BİTECEK
İngiltere'nin Newcastle United takımının elinden kaçırdığı 25 yaşındaki Tagliafico için gerekli hazırlıkları tamamlayan Galatasaray, Independiente Kulübü ile temasa geçecek. Kırmızı-beyazlıların 4 milyon euro bonservis bedeli belirledi 25 yaşındaki sol bek için bu rakamı ödemeye hazır olan Aslan, görüşmelere hemen başlayacak. Sarı kırmızılıların Independiente kulubünün başkan yardımcısı olan Türk asıllı Noray Nakis'ten de destek alacağı bildirildi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0