Teknik heyetten Jason Denayer'e talimat: Hazır ol!

Serdar Aziz’in burnundaki kırık nedeniyle idmanlarda dinlendirilmesi savunmada olası bir değişikliğin sinyali olarak algılanıyor. Teknik direktör Igor Tudor savunmada joker olarak kullanmayı planladığı Jason Denayer’e “Hazır ol” talimatı verdi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor hafta sonu Süper Lig'de oynanacak Karabükspor maçı öncesinde bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Serdar Aziz'in burnundaki kırık nedeniyle idmanlarda dinlendirilmesi, savunmada olası bir değişikliğin sinyali olarak algılanıyor.

Milli futbolcuyu 9. haftadaki Fenerbahçe derbisinde sahada görmek isteyen Tudor, bu nedenle tıpkı Tolga'da olduğu gibi onu da kızağa çekebilir. Bu yüzden Denayer'e hazır olması yönünde talimat veren Hırvat teknik adam hafta sonu genç savunmacıyı Maicon'un yanında oynatabilir. Belçikalı savunmacı ekstra çalışmalar yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0