Yunus Akgün turnuvada İtalyanların radarında..

Önümüzdeki aylarda Hindistan'da düzenlenecek olan U17 Dünya Şampiyonası'nda yer alacak olan milli takımımıza 7 oyuncu veren Galatasaray için dış başında heyecan verici haberler yer alıyor. 2000 jenerasyonuna "altın jenerasyon" gözüyle bakan ve bu kategoriden 7 oyuncusuyla sezon başında profesyonel kontrat imzalayan Galatasaray'da genç yetenek Yunus Akgün önemli takımların radarında..

Calciomercato'nun haberine göre; İtalyan kulüpleri sezon başında Roma'nın önemli bir bedelle Cengiz Ünder'i transfer etmesinin ardından Türk futbolcuları mercek altına aldı. İtalyan devleri İnter, Milan ve Roma'nın scoutları U17 milli takımının yıldızlarından Yunus Akgün'ü yakından takip ederken, genç oyuncunun milli takımda göstereceği performans Galatasaray'a önemli bir teklif gelmesini sağlayabilir.

Roma'nın başına geçen sportif direktör Monchi'nin hücum bölgesinde oldukça etkili olan Yunus Akgün'ü özel olarak takip ettiği haberin detaylarında yer alırken, transfer listesinde Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Sefa Akgün'ün de olduğu yazıldı. 

HÜCUMUN HER YERİNDE..
7 Temmuz 2000 doğumlu olan Yunus Akgün'ün sarı-kırmızılı forma ile hikayesi 2011 yılında başlıyor. Galatasaray'da altın jenerasyon olarak bilinen 2000 grubunun en önemli isimlerinin başında gelen Yunus hücumda her yerde oynayabiliyor. Asıl mevkisi forvet olan Yunus, son zamanlarda hücumcu sağ kanat rolüne evrilmiş durumda.. Ceza sahasında çok iyi bir bitirici olan genç oyuncu sezon başında teknik direktör Igor Tudor tarafından kampa götürülmüş ve hazırlık maçlarında şans verilmişti. Galatasaray kariyerinde bugüne kadar 72 gole imza atan Yunus, milli takım forması altında da 24 maçta süre aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0