BSL | Galatasaray Odeabank parkede kayıp

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi dördüncü haftasında Fenerbahçe Doğuş ile karşılaştı. Geçen sene alınan cezadan dolayı karşılaşma seyircisiz oynanırken, T.J. Cline yabancı sınırından dolayı tribünde yer aldı. Galatasaray Odeabank çekişmeli geçen mücadelede parkeden 62-83 mağlup ayrıldı. Takımımızda sakatlıkları nedeniyle Emir Preldzic ve Mehmet Yağmur forma giyemezken, Fenerbahçe Doğuş'ta da Nikolo Kalinic, Boby Dixon, Jan Vesely ve James Nunnally karşılaşmada forma giyemedi.

Mücadeleye Alex Renfroe, Dwight Hardy, Scotty Hopson, Ege Arar, Richard Hendrix beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk sayılarını Dwight Hardy ile bulduğu çeyrekte 3-13 geri düştü. Bir ara hücumda varlık göstermeye başlayan Sarı Kırmızılılar yakaladığı 7-0'lık seriye rağmen ilk çeyreği 12-21 geride kapattı. İkinci çeyrekte Richard Hendrix'in kritik anlarda sahneye çıkmasıyla birlikte farkı dörde kadar indiren Yenilmez Armada, 10 dakikalık bölümün son 3 dakikasında Wanamaker'ı durduramayınca yeniden farkın çift hanelere çıkmasına engel olamadı ve soyunma odasına 31-43 geride gitti.

Üçüncü çeyreğe kötü başlayan Galatasaray Odeabank, sadece 9 sayı atabildiği çeyrekte Melih Mahmutoğlu ve Marko Guduric'in etikili oyununa karşı koyamayarak yediği 20 sayıyla birlikte son çeyreğe 40-63 geride girdi. Son çeyrekte Fenerbahçe Doğuş'un rotasyonu daha çok arttırmasıyla birlikte savunma dirençlerinin düştüğü maçta takımımız parkeden 62-83 mağlup ayrıldı.

Maç istatistikleri:

Dwight Hardy: 8 sayı - 1 asist.
Scotty Hopson: 4 sayı - 3 ribaund - 3 asist.
Daujan Summers: 7 sayı - 8 ribaund - 2 asist.
Alex Renfroe: 13 sayı - 5 ribaund - 8 asist.
Rakeem Christmas: 9 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Göksenin Köksal: 8 sayı - 2 ribaund.
Ege Arar: 2 sayı - 3 ribaund.
Richard Hendrix: 12 sayı - 1 ribaund - 2 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0