BSL | Yenilmez Armada sonunu getiremedi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi üçüncü haftasında deplasmanda Darüşşafaka Basketbol ile karşılaşan Galatasaray Odeabank, rakibine 69-67 mağlup oldu. Karşılaşmada sakatlıkları bulunan Richard Hendrix ve Mehmet Yağmur forma giyemedi. Takımımızın en skoreri 16 sayı ile Emir Preldzic oldu.

Mücadeleye Alex Renfroe, Dwight Hardy, Scotty Hopson, Dajuan Summers, Rakeem Christmas beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk dakikalarda çok sayıda top kaybı yaptı ve rakibine kolay sayı şansı verdi. Kenardan gelen Emir Preldzic ve Göksenin Köksal ile toparlanan takımımız ilk çeyreği 26-19 geride kapattı. İkinci çeyrekte Rakeem Christmas'ın üçüncü faulünü almasıyla birlikte kısa bir beşe dönen Sarı Kırmızılılar, hücumda Göksenin Köksal ve Emir Preldzic'in önderliğinde bulduğu sayılara rağmen soyunma odasına 40-36 geride gitti.

İkinci yarıya gene kısa bir beşle birlikte alan savunmasıyla başlayan Yenilmez Armada, JaJuan Johnson'ı durduramamakla birlikte bir çok öne geçme fırsatını değerlendiremeyince son çeyreğe 54-50 geride gitti. Son çeyreğinde inanılmaz pozisyonlara şahit olunan maçta takımımız, son saniyesine kadar içinde olduğu maçı 69-67 kaybetti.

Maç istatistikleri:

Dwight Hardy: 8 sayı - 4 ribaund - 2 asist.
Scotty Hopson: 11 sayı - 9 ribaund - 3 asist.
Daujan Summers: 10 sayı - 4 ribaund - 1 asist. 
Ege Arar: 6 ribaund.
Alex Renfroe: 2 sayı - 5 ribaund - 3 asist.
Rakeem Christmas: 12 sayı - 3 ribaund.
Emir Preldzic: 16 sayı - 5 ribaund - 1 asist.
Göksenin Köksal: 8 sayı - 1 ribaund - 5 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0