Cimbomdan beşi bir yerde!

Bir yandan futbolda derbi ateşi yanmaya devam ederken öteki taraftan Galatasaray Basketbol Şubesi oldukça başarılı bir hafta sonunu geride bıraktı. Beş ayrı branşta sahaya çıkan Galatasaray, hafta sonunu 5/5 ile kapatmayı başardı.

Dün oynanan mücadelelerde Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı ikinci yarıdaki etkili oyunu ile 75-91 geçerken; Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız ise Ahmet Cömert Spor Salonu'nda karşılaştığı İstanbul Üniversitesi'ni 91-78 mağlup etmeyi başardı. Engelsiz Aslanlar, Tekerleklekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 66-57 mağlup ederek başlarken; Galatasaray Gelişim Kız Basketbol Takımı ise Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’ndeki ilk maçında İstanbul Ata Spor'u 93-72 mağlup etti.

Bugün oynanan Basketbol Gençler Ligi mücadelesinde ise Galatasaray Genç Takımı, Trabzonspor Gelişim'i 73-82 mağlup etti ve halkayı tamamladı. Basketbol takımlarımızı bu başarılı hafta sonundan dolayı tebrik ediyoruz.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0