Cüneyt Çakır öfkesi dinmiyor!

Türkiye’de nefeslerin tutulduğu derbide futboldan çok hakem kararları konuşuldu. Cüneyt Çakır’ın yönetiminden ise en çok memnun olmayan taraf Galatasaray oldu. Özellikle yönetim ve camia, Çakır’ın Türk Telekom Stadı’nda verdiği kararları sert şekilde eleştirdi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarının mücadele sonrasında yaptıkları değerlendirmede, “Aslında bu hakem bizim için istenmeyenler arasındaydı. Ancak hakemin üzerinde bir baskı yaratmamak adına sustuk. Ancak maç öncesindeki korkularımızda ne yazık ki haklı çıktık. İlk 30 dakikada bizim aleyhimize gösterilen 3 sarı kart var. Aynı pozisyonun birçoğu Fenerbahçe tarafından da yapıldı ama ya faul verilmedi ya da kart çıkmadı. Hele ki Belhanda’nın gördüğü ikinci sarı kartın aynısı Kadıköy’de Fenerbahçeli futbolculara çıkmazdı” dedikleri öğrenildi.

FEDERASYONLA GÖRÜŞECEKLER
Sarı-Kırmızılılar’ın hakeme tepkisi bununla da kalmadı. Kulübün Twitter’deki hesabından yapılan paylaşımda içlerinde Çakır’ın da bulundugu 4 fotoğraf birleştirilerek takipçilere servis edildi. Bu görselin üzerine de, “Sizce maçın karesi hangisi?” diye yazıldı. Bu paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı. Bu arada yönetimin, önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor deplasmanı öncesi benzer şeylerin yaşanmaması adına hafta içinde federasyon yetkilileriyle bir araya gelmeyi planladığı bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0